Bruiloft Pim en Roxanne
   


Welkom
Liefde
Roxanne
Pim
Fotoboeken
Gastenboek
RSVP
Contact
Hotspots
Trouwgids


 Inloggen  


bezoekers: 297
pagina's bekeken: 1516
www.onzebruiloftsite.nl

     

Roxanne
Lieve schat, mijn Pim, mijn aanstaande man, 

Ik weet het nog zo goed, de eerste keer dat we elkaar zagen op 11 september. Onze eerste date was alles behalve standaard. Wij houden niet zo van standaard, maken overal onze eigen manier van, ook toen al. 

Ik keek jou in je ogen aan, die mooie blauwe ogen en we hadden meteen een klik. Eindeloos gepraat hebben we die dag, in het bos tijdens een picknick. Eten lukte bij allebei niet, daar waren we veel te zenuwachtig voor. Nog tot 12 uur s'nachts zijn we samen geweest, we konden maar geen afscheid nemen.

Daarna ging jij op vakantie, dat was even lastig.. 2 weken met je vader naar Griekenland. Ik wist dat je zou landen op Eindhoven airport en heb daar op je gewacht als verassing toen je terug kwam. Meteen je vader en Astrid ontmoet. Even later werden we afgezet bij je moeder en Harry, die heb ik toen ook maar meteen ontmoet en we hebben samen met hun hachee gegeten. Het was  een warm welkom, totaal niet gepland.

Maar zo zijn wij in alles, we zien wel, doen alles last minute en toch komt alles goed!

Daarna leefde ik op een grote roze wolk, elk weekend in Eindhoven of in Beers, we waren onafscheidelijk. Toen ik jarig was, waren we zelfs zo klef dat het iedereen op viel. De rest van de wereld bestond even niet meer.. dat is wat liefde doet.

We hebben zoveel mooie momenten al samen meegemaakt, maar kunnen ook heel lang met elkaar praten, over echt alles. Voor jou heb ik geen geheimen, met jou deel ik alles.

Zoals we zelf wel eens zeggen; wij horen samen, wij kunnen de hele wereld aan samen! Ook in mindere tijden, verdrietige tijden kunnen we hier over praten en het verdriet samen delen. Daardoor voelt het alsof jij mijn steun in alles bent, en ik hoop dat ook voor jou te zijn.

Lieve schat, met jou wil ik mijn leven delen. Samen zijn, waar hoe en met wie maakt niet uit. Als we maar samen zijn. 

Ik hou heeeel erg veel van jou!